#شیرینی_گردویی_کره_ای

👉 @Ashpazi

مواد لازم

🔸آرد   ۲ فنجان

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸بیکینگ پودر   ۱,۱/۴ قاشق چای خوری

🔸کره   ۲۰۰ گرم

🔸وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

🔸شکر قهوه ای   ۱,۱/۴ فنجان

🔸گردو برشته و خرد شده  ۱,۱/۲ فنجان

🔸نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

👉 @Ashpazi

طرز تهیه

🔹فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم می کنیم. و طبقه را در قسمت وسط فر قرار می دهیم. کف سینی فر حدود 30در 20سانت رو کاغذ آلومینیومی می کشیم.

🔹کره رو در ظرفی روی حرارت متوسط می گذاریم و هم می زنیم تا کم کم به رنگ کهربایی در بیاد . کره آب شده رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم دقت می کنیم تمام مواد قهوای شده کره هم در ظرف ریخته شود. حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا کره خنک شود.

🔹در ظرف دیگری آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. شکر را در کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.مخلوط آرد را با مخلوط کره با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

🔹گردو های خورد شده رو با تمام مواد خمیر مخلوط می کنیم و خمیر را داخل ظرف آلومینیوم کشیده می ریزیم. حدود 25 دقیقه در فر می پزیم . از فر در میاریم و حدود 30 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود.

🔹لبه های کاغذ آلومینیومی رو می گیریم و شیرینی رو با کاغذ از ظرف خارج می کنیم. شیرینی رو به 24 قسمت تقسیم می کنیم. کاغذهای آلومینیومی رو از روی شیرینها جدا می کنیم.

👉 @Ashpazi

💡سایر نکات

🔸از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید ولی رنگش روشنتر میشود.

👈کانال آشپزی👉