#خورش_اناردانه_مسما

👉 @Ashpazi
مواد لازم برای۴ نفر

🚩مرغ   ۱/۲ عدد

🚩انار دانه شده  ۲ عدد

🚩پیاز   ۲۰۰ گرم

🚩شکر در صورت تمایل  ۲ قاشق غذا خوری

🚩رب گوجه ‌فرنگی   ۳ قاشق غذا خوری

🚩نمک و فلفل    به مقدار لازم

🚩روغن    به مقدار لازم

🚩زردچوبه   ۱ قاشق چای خوری

👉 @Ashpazi

طرز تهیه

🔹مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ می‌كنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود. پیاز خلالی خرد شده را با كمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.

🔹وقتی مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش می‌كنیم. این خورش باید غلیظ و كم‌آب باشد.

💡سایر نکات
می‌توانید كمی شكر به این خورش بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

👈کانال آشپزی👉