#خمیر_پیتزا

👉 @Ashpazi

مواد لازم برای۴ نفر :

🚩آرد سفید قنادی  ۵۰۰ گرم

🚩تخم مرغ   ۱ عدد

🚩شیر ولرم   ۱ لیوان

🚩روغن جامد یا نیمه جامد یا کره   ۶ قاشق سوپ خوری

🚩مایه خمیر خشک فوری  ۱ قاشق سوپ خوری

🚩نمک   ۱ قاشق چای خوری

🚩شکر   ۱ قاشق چای خوری

👉 @Ashpazi

طرز تهیه:

🔹ابتدا باید یک قاشق چایخوری از شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.

🔹در ظرف دیگری نمک، روغن، بقیه شکر و تخم مرغ را با هم در حد یکدست شدن مخلوط کنید. حالا خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی به هم نزنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به مواد اضافه کنید.

🔹تا خمیر در کاسه جمع شود در مرحله بعدی باید خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود 5 تا 10 دقیقه ورز دهید یا چندین مرتبه بکوبیدش به روی میز تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی شود که به دست نچسبد.

🔹در مرحله بعدی باید خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک تا 1/5 ساعت. رویش را یک نایلون یا پارچه تمیز بیندازید، حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و … استفاده کنید.

👈کانال آشپزی👉