کارخانه های بزرگ و کوچک تولید کننده غذا های آماده و نیمه آماده مصرف بالایی از پیاز، پودر گوجه فرنگی وسیررادارند

پپاز خود از پایه های اصلی اکثر محصولات غذایی می باشد که به شکل های مختلف تولید و مصرف می شود. با توجه به دشواری کار کردن با پیاز بسیاری از کارخانه ها تمایل به استفاده از پیاز آماده را دارند و مراحل و مراحل پوس کندن، خرد کردن و یا خلال کردن، سرخ کردن و یا خشک کردن را برون سپاری کرده و محصول آماده استفاده در محصولات را خریداری نمایند.

پیاز خشک ویژگی های بسیار خوبی دارد که باعث شده طرفداران بیشتری نسبت به پیاز سرخ شده داشته باشد. از جمله این ویژگی ها به سرخ شدن سریع آن که بر اثر عدم وجود رطوبت در آن است، ماندگاری بالا، عدم تغییر رنگ بو و مزه، سهولت در انبار داری و عدم نیاز به سردخانه و… هستند. تولید پیاز خشک با استفاده از خشک کن های صنعتی انجام می شود که در ابعاد و اندازه های مختلف برای تناژ های تولیدی متنوع طراحی و ساخته می شوند. پس از کندن پوست پیاز و خرد کردن آن با استفاده از دستگاه های اسلایسر و خرد کن، به راحتی می توان پیاز را در خشک کن گذاشته و در کمترین زمان، پیاز را کاملا بهداشتی خشک کرد