👉 @Ashpazi
✏مواد لازم برای۶ نفر
🔸گوشت راسته گوسفند (یا قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم
🔸پیاز ۳ عدد
🔸خلال بادام ۱/۴ پیمانه
🔸زعفران آب کرده ۴ قاشق سوپ خوری
🔸تخم مرغ ۶ عدد
🔸کره ۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
👉 @Ashpazi
♨طرز تهیه
🔹ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه 1عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آبپز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و یک سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه میافزاییم.
🔹خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود 40 دقیقه میگذاریم تا غذا بپزد. در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر میمانیم تا آب غذا كم شود. سپس برای هر نفر یك عدد تخممرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه میكنیم.
👉 @Ashpazi
💡سایر نکات
🔸این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است. این غذا به صورت تك نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو میشود. پیاز داغ این غذا باید به صورت خلالهای بسیار نازك و برشته تهیه شود.