ماهی سالمون به سبک یونانی با سس خیار
👉 @Ashpazi
✏مواد سس برای ۲ نفر:
🚩نمک به مقدار لازم
🚩شوید خشک ۱ قاشق غذا خوری
🚩آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
🚩لیمو (تازه) ۱ عدد
🚩خیار ۲ عدد
🚩سیر ۲ حبه
🚩ماست ۱۲۰ گرم
✏مواد لازم مواد ماهی:
🚩سماق ۱ قاشق مربا خوری
🚩فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری
🚩پونه خشک ۱ قاشق مربا خوری
🚩شوید خشک ۱ قاشق مربا خوری
🚩نمک ۱ قاشق چای خوری
🚩سیر ۴ حبه
🚩آب لیمو ۴ قاشق غذا خوری
🚩لیمو ترش به مقدار لازم
🚩روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
🚩ماهی سالمون ۲ فیله
👉 @Ashpazi
♨طرز تهیه:
🔹روغن زیتون , آب لیمو , 2 عدد سیررنده شده , نمک و شوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم .همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده . فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
🔹ماهی مرینیت شده(طعم دار شده) را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در 400 درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده(مزه دار) را بر روی ماهی بریزید . ماهی را میتونید بر روی گاز در تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.
♨طرز تهیه سس:
🔹خیار را رنده کرده وآب گیری کنید و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره .